HART VOOR HUN WERK

Bij De Hart werken we met een hecht team. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen hart hebben voor hun werk. Dat vertaalt zich in collegialiteit, flexibiliteit en natuurlijk klantgerichtheid. Onze cultuur is informeel, maar er wordt ook hard gewerkt om er samen voor te zorgen dat we de komende jaren net zo succesvol zijn als de tijd die achter ons ligt. Heb jij net zoveel hart voor transport als wij? Kom dan bij ons werken of kom als charter voor ons rijden!

VACATURES

Sr. Transportplanner
– Internationaal Chauffeur

OPEN SOLLICITATIE

Plaats voor gemotiveerde en talentvolle mensen is er bij ons altijd! Zijn er geen openstaande vacatures en wil je werken bij ons? Stuur dan je open sollicitatie, CV en motivatiebrief naar info@deharttransport.com.

STAGE

De Hart is een erkend leerbedrijf. We hebben dan ook regelmatig stageplaatsen voor diverse opleidingen in de regio. Leerlingen krijgen bij ons de kans kennis te maken met de praktijk en zodoende kunnen leren wat er van hen verwacht wordt. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee een positieve bijdrage kunnen leveren aan de deskundigheid, vakbekwaamheid en professionaliteit in onze branche.

Wil jij stage lopen bij ons transportbedrijf?
Stuur dan een e-mail naar info@deharttransport.com.


adminWERKEN BIJ