TRANSPORT

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van bloemen, planten, groenten, fruit en andere geconditioneerde producten. Al deze producten worden dagelijks door ons door heel Europa vervoerd.

Zo verzorgen wij onder meer grootschalige plantenacties die wij vanuit uiteenlopende landen verladen naar diverse winkelketens binnen Europa.

Koelinstallaties
Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, stellen wij bijzondere eisen aan ons materieel en aan onze medewerkers. Onze vrachtwagens zijn voorzien van hoogwaardige koelinstallaties en van temperatuur-registratiesystemen. De ervaren chauffeurs zijn goed op de hoogte van de eigenschappen van de te vervoeren producten en de wettelijke bepalingen die daarvoor gelden. Zij houden een nauwkeurige temperatuurregistratie bij voorafgaand aan, gedurende en – indien gewenst – na het transport. Deze is op aanvraag beschikbaar na uw transport.

Certificering
De Hart Transport is IFS Logistics gecertificeerd. We voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld aan het waarborgen van de voedselveiligheid. Voor ons en voor onze klanten is dit certificaat een bewijs dat we het goed doen. Het IFS certificaat is van toepassing op het logistieke proces van zowel food als non-food producten.

Planten, fruit, bloemen, food, non-food
Het moge duidelijk zijn: De Hart is ervaren in de transport van de meest uiteenlopende producten. We leveren maatwerk voor het vervoeren van droge producten en geconditioneerde transporten.

De Hart is uiteraard ook tijdens weekenden en feestdagen flexibel om de leveringen te waarborgen. Wilt u meer weten over onze transportmogelijkheden of uw transport door De Hart laten uitvoeren? Neem dan contact op met De Hart via het contactformulier op onze site of via tel. 0416 661 123.

 


adminTRANSPORT