BLOEMENTRANSPORT

De Hart verzorgt dagelijks diverse transporten van en naar met name Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van bloemen, planten, groente, fruit, chocolade en andere geconditioneerde producten voor tal van opdrachtgevers in binnen- en buitenland. De Hart staat voor kwalitatief hoogstaand maatwerk, betrouwbaarheid en punctualiteit.

Het vervoer en transport van bloemen, planten, groente, fruit, gekoelde food producten, voedingsmiddelen en koelproducten vergt de nodige zorg en aandacht. Internationaal koeltransport van en naar Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland wordt dan ook alleen verzorgt door bedrijven die daarin gespecialiseerd zijn. Zoals transportbedrijf De Hart uit Heusden. Wij beschikken over vrachtwagens die zijn voorzien van hoogwaardige koelinstallaties met temperatuur registratiesystemen.

Uw bloemen vervoeren door Europa? De Hart is de geschikte partner voor al uw vraagstukken. Wij bieden onze opdrachtgevers kostenbesparende oplossingen. Of het nu complete ladingen of deelpartijen betreft, De Hart staat altijd klaar voor uw bloementransport. De Hart staat voor kwalitatief hoogstaand maatwerk, betrouwbaarheid en punctualiteit.

Bent u benieuwd naar wat De Hart voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bel +31 (0)416-661 123.


adminBLOEMENTRANSPORT