LOGISTIEKE DIENSTEN

De Hart streeft naar een optimale dienstverlening. Door een zorgvuldige organisatie, planning en uitvoering van alle transporten. Onze afdeling logistiek draagt zorg voor een zo efficiënt mogelijke en kostenbesparende wijze van vervoeren. We zijn zorgvuldig en punctueel.

We werken met een goed doordacht en modern planningsysteem. Omdat gekoelde voedingsmiddelen niet kunnen wachten, gaat het vervoer in de weekenden en op feestdagen bij ons gewoon door. Wij doen er alles aan om de kwaliteit van onze logistieke processen te handhaven en waar nodig te verbeteren. Daarbij overtreffen we graag de verwachtingen.

Landen
Het aanpakken van logistieke vraagstukken doen wij met passie. Niet alleen in Nederland: ook in Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland denken wij mee aan geschikte oplossingen voor uw transport. Eigenlijk stropen we onze mouwen op in heel Europa.

Track & trace
Geheel kosteloos bieden wij de mogelijkheid om online de eigen vracht te volgen. Door ons track & trace systeem is exact te zien waar de wagen zich bevindt en wat de verwachte aankomsttijd is. Op deze manier is het ook makkelijk communiceren met de chauffeurs.

Wilt u gebruik maken van onze logistieke dienstverlening? Neem dan contact op met De Hart via het contactformulier op onze site of via tel. 0416 661 123

 


adminLOGISTIEKE DIENSTEN