AL DRIE GENERATIES HART VOOR TRANSPORT

De Hart is een familiebedrijf, dat al 80 jaar actief is op het gebied van transport en logistiek. Aan ervaring en expertise geen gebrek. Maar ook op het gebied van service, punctualiteit en efficiency hebben we onze klanten het nodige te bieden. Met ons motto ‘afspraak is afspraak’, staan wij erom bekend onze afspraken na te komen.

MEER DAN 80 JAAR ERVARING

De Hart is een internationaal transportbedrijf, gespecialiseerd in het vervoer van bloemen, planten, groente, fruit en andere geconditioneerde producten. Wij zijn gevestigd in het centraal gelegen Heusden, op slechts een uur rijden van belangrijke economische centra als Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Van hieruit verzorgen wij de logistieke dienstverlening voor diverse opdrachtgevers in met name de bloemen- en voedingsmiddelenbranche. Innovatie, gestage groei, kwaliteit en het leveren van maatwerk hebben ons door de jaren heen steeds sterker gemaakt.

De Hart is een familiebedrijf, dat al drie generaties lang ‘hart’ voor transport heeft. De rijke transportgeschiedenis maakt ons een gerenommeerde partner op het gebied van koeltransport. Een permanent streven naar kwaliteit, punctualiteit en betrouwbaarheid zorgt voor goede en duurzame relaties met onze klanten. Ons motto ‘afspraak is afspraak’ draagt daar ongetwijfeld aan bij.

Wilt u meer weten over ons transportbedrijf en de diensten die wij u kunnen bieden? Neem dan contact op met De Hart via het contactformulier op onze site of via tel. 0416 661 123.

Bas den Dekker: “Consequent kwaliteit leveren aan onze klanten. Daar gaat het om.”

adminMeer dan 80 jaar ervaring