ZWITSERLAND

De Hart verzorgt dagelijks diverse transporten door heel Europa. Wij zijn gespecialiseerd in transporten van en naar Zwitserland. Uw lading vervoeren van of naar Zwitserland? De Hart is een goede partner voor al uw vraagstukken. Zowel complete ladingen als deelpartijen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is onze dienstverlening in Zwitserland uitstekend te combineren met transporten naar Duitsland en Oostenrijk.

Als logistiek dienstverlener staat De Hart dag en nacht voor u klaar, ook voor complexere vraagstukken. Indien gewenst denken wij met u mee om een geschikte oplossing te vinden.

Door onze ritten zo efficiënt mogelijk te plannen, kunnen we optimaal inspelen op uw logistieke wensen en eisen. Uiteraard doen wij er alles aan om de kwaliteit van onze logistieke processen te handhaven en, waar nodig, te verbeteren. Wij overtreffen daarbij graag de verwachtingen van onze klanten.

Wilt u meer weten van onze transporten naar Zwitserland of de mogelijkheden van transporten naar overige bestemmingen in Europa. Neem dan contact op met De Hart via het contactformulier op onze website of bel +31 (0)416-661 123.


adminZWITSERLAND