WAAROM DE HART

De Hart is een familiebedrijf, dat al 80 jaar actief is op het gebied van transport en logistiek. Aan ervaring en expertise geen gebrek. Maar ook op het gebied van service, punctualiteit en efficiency hebben we onze klanten het nodige te bieden. Met ons motto ‘afspraak is afspraak’, staan wij erom bekend onze afspraken na te komen. Niet voor niks hebben wij voornamelijk vaste klanten, waar we al jaren een duurzame relatie mee onderhouden.


vink
INNOVATIE EN ONTWIKKELING
De Hart streeft permanent naar het bieden van kwaliteit als het gaat om transport- en logistieke oplossingen. Toch werken we er voortdurend aan onze dienstverlening te verbeteren. Innovatie in de transportsector en ontwikkelingen binnen ons vakgebied houden we dan ook nauwlettend in de gaten.


vink
EFFICIENCY
Door goed naar de wensen van onze opdrachtgevers te luisteren, trachten wij zo efficiënt mogelijk de opdrachten van onze klanten transparant en kostenbesparend uit te voeren.

vink
MAATWERK
Wij bieden onze opdrachtgevers korte levertijden en flexibele oplossingen van kleine tot grote volumes. Wij werken met korte doorlooptijden.

vink
PARTNERSCHAP EN LANGDURIGE RELATIES
Dat zijn bij ons de belangrijkste aspecten binnen onze onderneming. Vaste partners en langdurige relaties vormen voor ons de basis tot succes.

vink
FLEXIBILITEIT
De zekerheid die klanten bij ons hebben, is dat wij snel en passend kunnen schakelen en daardoor onze flexibiliteit te waarborgen.

vink
KWALITEIT ZONDER COMPROMISSEN
Wij waarborgen onze kwaliteit door altijd met de juiste transparante oplossing te komen voor onze klanten.

adminWAAROM DE HART