GROUPAGE

Kleine partijen snel laten verladen door heel Duitsland en de Benelux? Laat uw deellading door een gespecialiseerde transporteur uitvoeren. De Hart is een ervaren groupage specialist voor bestemmingen in Duitsland, Nederland en de Benelux.

Het samenvoegen van deelladingen van verschillende opdrachtgevers betekent direct een besparing op de transportkosten. Maatwerk dat voor iedereen gunstig is.

Besparing
Groupage staat bij De Hart voor snelheid, efficiency en flexibiliteit. Dit vereist een vakkundige planning. De ervaren medewerkers op onze afdeling logistiek zorgen dat uw goederen veilig op het juiste adres worden afgeleverd.

Europa
Een deelzending vandaag nog bij ons aanmelden, betekent morgen leveren op de gewenste locatie in heel Duitsland en de Benelux.

Groupage is ideaal voor het transporteren van pallet- en bulkverzendingen en geschikt voor zowel geconditioneerde als droge producten. Bloemen, planten, groenten, fruit, chocolade of non-food producten zoals schoenen, we vervoeren het allemaal.

Wilt u gebruik maken van onze logistieke dienstverlening? Neem dan contact op met De Hart via het contactformulier op onze site of via telefoon +31 (0)416-661 123.

Voor een overzicht van onze bestemmingen, zie: Groupage Duitsland, Groupage Nederland, Groupage België.


adminGROUPAGE