OVER DE HART

De Hart is een nationaal en internationaal logistiek dienstverlener van zowel droge- als geconditioneerde producten. Gespecialiseerd in het vervoer van bloemen, planten, groenten, fruit en andere geconditioneerde producten.

Transport

De Hart biedt zorg en aandacht voor ieder transport. Of het nu gaat om food of non-food, transport in binnen- of buitenland: De Hart levert altijd maatwerk. Onze chauffeurs gaan voorbereid de weg op en houden rekening met de eisen die aan de desbetreffende transport worden gesteld. Wij zijn gespecialiseerd in geconditioneerd transport en daarbij houden wij de kwaliteit en voedselveiligheid scherp in de gaten.

Voor de transport van stukgoed en droge producten, groupage, warehousing, opslag van boten of caravans kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn hiervoor ook in heel Europa actief.

Meer dan 80 jaar ervaring

We zijn gevestigd in Heusden. Heusden ligt centraal op een uur rijden van economische centra als Rotterdam en Antwerpen. Al meer dan 80 jaar verzorgen wij van hieruit de logistieke dienstverlening van diverse -veelal vaste- klanten. Innovatie, groei, kwaliteit en voortdurend maatwerk hebben ons in die jaren steeds sterker gemaakt.

Wilt u meer weten over ons transportbedrijf en de diensten die wij u bieden? Neem dan contact op met De Hart via het contactformulier op onze site of via tel. 0416 661 123.


Bas den Dekker: “Consequent kwaliteit leveren aan onze klanten. Daar gaat het om.” 

adminOVER DE HART