GROUPAGE BELGIË

Kleine partijen snel laten verladen door heel Duitsland en de Benelux? Laat uw deellading door een gespecialiseerde transporteur uitvoeren. De Hart is een ervaren groupage specialist voor bestemmingen in Duitsland, Nederland en België. 

Groupage houdt in dat diverse deelladingen van verschillende opdrachtgevers worden samengevoegd voor gezamenlijke verzending. Het samenvoegen van kleinere eenheden tot grotere eenheden leidt tot een substantiële besparing op de transportkosten voor de opdrachtgever. Groupage is een ideale manier van transporteren voor pallet- en bulkverzendingen.

Naast het besparen van tijd en geld voor u als klant, staat groupage bij De Hart voor snelle doorlooptijden, efficiency en flexibiliteit. Uw deelzending vandaag aanmelden, betekent morgen leveren op de door u gewenste locatie door heel Duitsland en de Benelux. Uiteraard doen wij er alles aan om de kwaliteit van onze logistieke processen te handhaven en, waar nodig, te verbeteren. Wij overtreffen daarbij graag de verwachtingen van onze relaties.

Groupage naar een klant in Duitsland, of vanuit Duitsland naar een ander Europees land vraagt om een zorgvuldig logistiek proces. De Hart heeft de beschikking over een uitgebreid logistiek proces. Hierdoor kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardig logistiek product aanbieden. Bij De Hart kunt onder andere terecht voor groupage op basis van pallets, colli, containers en karren.  Wij vervoeren zowel geconditioneerde- als droge producten. Hierbij kunt u denken aan bloemen en planten, groente en fruit, maar ook schoenen, chocolade en non-food producten. Heeft u een ander product te vervoeren? Geen probleem, De Hart is u graag van dienst.

Wilt u gebruik maken van onze logistieke dienstverlening? Neem dan contact op met De Hart via het contactformulier op onze site of via telefoon +31 (0)416-661 123.

Dagelijks rijdt De Hart Transport op de volgende groupage bestemmingen in België: 

  • Antwerpen (AN) – Antwerpen
  • Brussel / Bruxelles (BR) – Brussel
  • Luik / Liège (LG) – Luik
  • Limburg (LM) – Hasselt, Sint Truiden
  • Oost-Vlaanderen (OV) – Aalst, Gent
  • Vlaams-Brabant (VBR) – Leuven
  • Waals-Brabant (WBR) – Waver
  • West-Vlaanderen (WV) – Brugge

Uiteraard zijn andere groupage bestemmingen in België ook mogelijk. 

adminGROUPAGE BELGIË